HTML

Hitván tanyittó

tanitok, blogolok, tortenetek diakokrol, tanarokrol, nebulokrol, tanitokrol s minden ilyensmi, Ha van ilyen nektek is, elküldhetitek : hitvantanyitto kukac gmail pont com -ra. Tanársztori? Diáksztori? Jöhet!

Friss topikok

  • cenco: A speciális golyóstoll hogy működik? Egyszerűen nem tudom elképzelni... Esetleg e-mailben válaszol... (2008.10.18. 19:47) Puskázás

Linkblog

GA

Puskázás

2008.09.17. 12:09 hitvantanyitto.blog.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puskázás

Volt már hogy puskáztál? Esetleg elmesélhetnéd ...
Én megpróbáltam már minden szinten.
1. Kölyökkoromban könyvböl az asztal tetején mikor a tanár(v. nö) háttal volt.
2. Egyetemen volt egy vizsga egy tantárgyból ami nem érdekelt eléggé, s erre készültem egy 5 méter hosszú puskával (felcsavarva). Maximális pontszám összejött!
3. Szintén egyetemen hagyományos "harmónika" puska... jól müxik, de nekem sosem tetszett, hogy nem eleg nagy a kapacitás.
4. Volt egy másik módszer, mi egyszerüen "szerválás"-nak becéztük: Tudva elöre a tételeket szám szerint, kidolgoztunk mindent, még a nevet is ráirtuk, és mikor a tanár elfordult, egyszerüen lapot(lapokat) cseréltunk.
Hátrányai:
a) volt egy haverom amelyik baromságokat irt egész végig (olyansmiket mint pld megtámadtak a törökök, nagy harcok dúltak, de attól meg az idöjárás szép ... stb ... ), aztán a szerencsétlennek nem volt ideje cserélni, mert a tanár igen rossz fele figyelt, s le kellett adja. Mondanom sem kell ... az osztályozás nem "jeles" volt :D
b) volt hogy a tanci aláirta a lapot mielött nekifogtunk írni (egyesek aláírást hamisitottak, de én erre a szintre sosem mertem menni)
5. a kedvencem. Speciális golyóstoll, 2 hengerrel, szájjal tudtad forgatni, 8 cm-es faxpapir (ez a legvékonyabb) csavarva ment fel rá, ebböl kb 78 cm hosszú. Féléves tananyag az egyetemen simán ráment. Amikor elkezdtem használni még annyira ismeretlen dolog volt, hogy a tanci orra elött is képes voltam másolni. A képen látható valami hasonló

Van más ötlet?
Megoszthatod!

1 komment

Címkék: puska diák papír papir toll harmonika harmónika golyóstoll

A bejegyzés trackback címe:

https://hitvantanyitto.blog.hu/api/trackback/id/tr17667550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cenco 2008.10.18. 19:47:12

A speciális golyóstoll hogy működik? Egyszerűen nem tudom elképzelni... Esetleg e-mailben válaszolhatsz:
cenco@freemail.hu
süti beállítások módosítása