HTML

Hitván tanyittó

tanitok, blogolok, tortenetek diakokrol, tanarokrol, nebulokrol, tanitokrol s minden ilyensmi, Ha van ilyen nektek is, elküldhetitek : hitvantanyitto kukac gmail pont com -ra. Tanársztori? Diáksztori? Jöhet!

Friss topikok

  • cenco: A speciális golyóstoll hogy működik? Egyszerűen nem tudom elképzelni... Esetleg e-mailben válaszol... (2008.10.18. 19:47) Puskázás

Linkblog

GA

Kötözzük meg, nehogy elbóklásszon

2008.07.18. 12:41 hitvantanyitto.blog.hu

Volt egy diákom nemrég. Szegénynek nehéz élete volt/van. Édesapját nem is ismerte, édesanyját nem nagyon érdekli él-e hal-e, nagyszülökkel lakik. A gyerek elég nehéz eset volt. Már az elsö pillanattól látszott, hogy jobban oda kell figyelnem rá. Felállt órán, járkált, nem nagyon érdekelte mit mondok neki. Tényleg eléggé kezelhetetlen volt a srác, az osztálytársaihoz hasonlítani sem lehetett. Szerencsére idövel változtak a dolgok, türelem rózsát terem, sikerült a bizalmába férközni. Azt nem mondom, hogy teljesen megváltozott, de amikor olvasni kezdett, az egész osztály lélegzetvisszafolytva hallgatta. Soha nem hallották még öt olvasni. Az egy emlékezetes pillanat volt. Persze az eltelt idö alatt aztán kiderült az is, hogy az elödöm, a kolléga (egy nyugdíjas tanítónö) nem bírt vele, es fegyelmezési módszer gyanánt az jutott eszébe, hogy a gyereket a székhez kötözi (nem vicc!), hogy ne járkáljon órán. Nem tudom hogy is jutott eszébe, de szerintem nagyon rossz döntes volt. Nagyon örvendek azóta is azoknak az apró, de fontos eredményeknek, amit elértünk minden extra különóra (vagy kötél :D) használata nélkül. Kár hogy a mai nap is vannak ilyen pedagógusok, akiknek a fizetés felvétele a fontos, nem az, hogy adjon valamit annak a gyereknek.
 
Nos? Mit szóltok? Jó ötlet a megkötözés?

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: diák fenyítés magaviselelet kezelhetetlen

A bejegyzés trackback címe:

https://hitvantanyitto.blog.hu/api/trackback/id/tr97574187

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása